master's thesis
Razvoj i validacija metode za određivanje halooctenih kiselina u vodi
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:889750

Filić, Kristina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology

Cite this document

Filić, K. (2023). Razvoj i validacija metode za određivanje halooctenih kiselina u vodi (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:889750

Filić, Kristina. "Razvoj i validacija metode za određivanje halooctenih kiselina u vodi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:889750

Filić, Kristina. "Razvoj i validacija metode za određivanje halooctenih kiselina u vodi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:889750

Filić, K. (2023). 'Razvoj i validacija metode za određivanje halooctenih kiselina u vodi', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 15 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:889750

Filić K. Razvoj i validacija metode za određivanje halooctenih kiselina u vodi [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:889750

K. Filić, "Razvoj i validacija metode za određivanje halooctenih kiselina u vodi", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:889750