prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. urn:nbn:hr:109:715914

Pastor, Rahela
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY

Cite this document

Pastor, R. (2009). Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914

Pastor, Rahela. "Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914

Pastor, Rahela. "Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914

Pastor, R. (2009). 'Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914

Pastor R. Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 May 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914

R. Pastor, "Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914