Pastor, R. (2009). Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914
Pastor, Rahela. "Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914
Pastor, Rahela. "Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914
Pastor, R. (2009). 'Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914
Pastor R. Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 03.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914
R. Pastor, "Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914