master's thesis
Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:197733

Rakitovac, Nikolina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology

Cite this document

Rakitovac, N. (2024). Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733

Rakitovac, Nikolina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733

Rakitovac, Nikolina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733

Rakitovac, N. (2024). 'Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733

Rakitovac N. Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733

N. Rakitovac, "Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733