Rakitovac, N. (2024). Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733
Rakitovac, Nikolina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733
Rakitovac, Nikolina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733
Rakitovac, N. (2024). 'Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733
Rakitovac N. Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733
N. Rakitovac, "Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733