prikaz prve stranice dokumenta Senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda s dodatkom pogače lješnjaka i industrijske konoplje
Embargo period 2025-10-01
master's thesis
Senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda s dodatkom pogače lješnjaka i industrijske konoplje
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:011889

Šoštarić, Jelena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Šoštarić, J. (2024). Senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda s dodatkom pogače lješnjaka i industrijske konoplje (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011889

Šoštarić, Jelena. "Senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda s dodatkom pogače lješnjaka i industrijske konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011889

Šoštarić, Jelena. "Senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda s dodatkom pogače lješnjaka i industrijske konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011889

Šoštarić, J. (2024). 'Senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda s dodatkom pogače lješnjaka i industrijske konoplje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011889

Šoštarić J. Senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda s dodatkom pogače lješnjaka i industrijske konoplje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011889

J. Šoštarić, "Senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda s dodatkom pogače lješnjaka i industrijske konoplje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011889