Šoštarić, J. (2024). Senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda s dodatkom pogače lješnjaka i industrijske konoplje (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011889
Šoštarić, Jelena. "Senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda s dodatkom pogače lješnjaka i industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011889
Šoštarić, Jelena. "Senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda s dodatkom pogače lješnjaka i industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011889
Šoštarić, J. (2024). 'Senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda s dodatkom pogače lješnjaka i industrijske konoplje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011889
Šoštarić J. Senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda s dodatkom pogače lješnjaka i industrijske konoplje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011889
J. Šoštarić, "Senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda s dodatkom pogače lješnjaka i industrijske konoplje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011889