Leskovar, M. (2024). Kvaliteta kruha proizvedenog od smjese pšeničnog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248420
Leskovar, Maja. "Kvaliteta kruha proizvedenog od smjese pšeničnog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248420
Leskovar, Maja. "Kvaliteta kruha proizvedenog od smjese pšeničnog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248420
Leskovar, M. (2024). 'Kvaliteta kruha proizvedenog od smjese pšeničnog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 11 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248420
Leskovar M. Kvaliteta kruha proizvedenog od smjese pšeničnog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248420
M. Leskovar, "Kvaliteta kruha proizvedenog od smjese pšeničnog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248420