Kvaliteta kruha proizvedenog od smjese pšeničnog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:248420
Leskovar, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Leskovar, M. (2024). Kvaliteta kruha proizvedenog od smjese pšeničnog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248420
Leskovar, Maja. "Kvaliteta kruha proizvedenog od smjese pšeničnog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248420
Leskovar, Maja. "Kvaliteta kruha proizvedenog od smjese pšeničnog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248420
Leskovar, M. (2024). 'Kvaliteta kruha proizvedenog od smjese pšeničnog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248420
Leskovar M. Kvaliteta kruha proizvedenog od smjese pšeničnog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248420
M. Leskovar, "Kvaliteta kruha proizvedenog od smjese pšeničnog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248420