Šešuk, T. (2024). Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443
Šešuk, Tea. "Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443
Šešuk, Tea. "Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443
Šešuk, T. (2024). 'Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443
Šešuk T. Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443
T. Šešuk, "Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443