prikaz prve stranice dokumenta Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:503443

Šešuk, Tea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Food Quality

Cite this document

Šešuk, T. (2024). Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443

Šešuk, Tea. "Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443

Šešuk, Tea. "Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443

Šešuk, T. (2024). 'Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443

Šešuk T. Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443

T. Šešuk, "Mogućnosti primjene umjetne inteligencije u kontroli kvalitete hrane", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:503443