master's thesis
Primjena plazma aktivirane vode u ispitivanju otpornosti na sušu biljnih vrsta važnih za prehrambenu industriju
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:836155

Pajić, Tajana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Biology and Microbiology

Cite this document

Pajić, T. (2024). Primjena plazma aktivirane vode u ispitivanju otpornosti na sušu biljnih vrsta važnih za prehrambenu industriju (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836155

Pajić, Tajana. "Primjena plazma aktivirane vode u ispitivanju otpornosti na sušu biljnih vrsta važnih za prehrambenu industriju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836155

Pajić, Tajana. "Primjena plazma aktivirane vode u ispitivanju otpornosti na sušu biljnih vrsta važnih za prehrambenu industriju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836155

Pajić, T. (2024). 'Primjena plazma aktivirane vode u ispitivanju otpornosti na sušu biljnih vrsta važnih za prehrambenu industriju', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836155

Pajić T. Primjena plazma aktivirane vode u ispitivanju otpornosti na sušu biljnih vrsta važnih za prehrambenu industriju [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836155

T. Pajić, "Primjena plazma aktivirane vode u ispitivanju otpornosti na sušu biljnih vrsta važnih za prehrambenu industriju", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836155