prikaz prve stranice dokumenta Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:347521

Krišto, Mario
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation

Cite this document

Krišto, M. (2024). Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521

Krišto, Mario. "Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521

Krišto, Mario. "Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521

Krišto, M. (2024). 'Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521

Krišto M. Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521

M. Krišto, "Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521