Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:347521
Krišto, Mario
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Krišto, M. (2024). Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521
Krišto, Mario. "Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521
Krišto, Mario. "Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521
Krišto, M. (2024). 'Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521
Krišto M. Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521
M. Krišto, "Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521