Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:347521
Krišto, Mario
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju
Krišto, M. (2024). Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521
Krišto, Mario. "Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521
Krišto, Mario. "Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521
Krišto, M. (2024). 'Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521
Krišto M. Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521
M. Krišto, "Digitalna transformacija proizvodnje sira uz pomoć umjetne inteligencije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:347521