prikaz prve stranice dokumenta Primjena računalnog vida i umjetne inteligencije u analizi hrane: inovacije i perspektive
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Primjena računalnog vida i umjetne inteligencije u analizi hrane: inovacije i perspektive
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:424345

Jovanović-Žuža, Lucia
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation

Cite this document

Jovanović Žuža, L. (2024). Primjena računalnog vida i umjetne inteligencije u analizi hrane: inovacije i perspektive (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424345

Jovanović Žuža, Lucia. "Primjena računalnog vida i umjetne inteligencije u analizi hrane: inovacije i perspektive." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424345

Jovanović Žuža, Lucia. "Primjena računalnog vida i umjetne inteligencije u analizi hrane: inovacije i perspektive." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424345

Jovanović Žuža, L. (2024). 'Primjena računalnog vida i umjetne inteligencije u analizi hrane: inovacije i perspektive', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424345

Jovanović Žuža L. Primjena računalnog vida i umjetne inteligencije u analizi hrane: inovacije i perspektive [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424345

L. Jovanović Žuža, "Primjena računalnog vida i umjetne inteligencije u analizi hrane: inovacije i perspektive", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424345