prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj temperature skladištenja na fizikalna svojstva sladoleda s dodatkom kurkume i papra
Embargo period 2025-10-01
master's thesis
Utjecaj temperature skladištenja na fizikalna svojstva sladoleda s dodatkom kurkume i papra
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:794467

Kovačić, Anamarija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Kovačić, A. (2024). Utjecaj temperature skladištenja na fizikalna svojstva sladoleda s dodatkom kurkume i papra (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794467

Kovačić, Anamarija. "Utjecaj temperature skladištenja na fizikalna svojstva sladoleda s dodatkom kurkume i papra." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794467

Kovačić, Anamarija. "Utjecaj temperature skladištenja na fizikalna svojstva sladoleda s dodatkom kurkume i papra." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794467

Kovačić, A. (2024). 'Utjecaj temperature skladištenja na fizikalna svojstva sladoleda s dodatkom kurkume i papra', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794467

Kovačić A. Utjecaj temperature skladištenja na fizikalna svojstva sladoleda s dodatkom kurkume i papra [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794467

A. Kovačić, "Utjecaj temperature skladištenja na fizikalna svojstva sladoleda s dodatkom kurkume i papra", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794467