Kovačić, A. (2024). Utjecaj temperature skladištenja na fizikalna svojstva sladoleda s dodatkom kurkume i papra (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794467
Kovačić, Anamarija. "Utjecaj temperature skladištenja na fizikalna svojstva sladoleda s dodatkom kurkume i papra." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794467
Kovačić, Anamarija. "Utjecaj temperature skladištenja na fizikalna svojstva sladoleda s dodatkom kurkume i papra." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794467
Kovačić, A. (2024). 'Utjecaj temperature skladištenja na fizikalna svojstva sladoleda s dodatkom kurkume i papra', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794467
Kovačić A. Utjecaj temperature skladištenja na fizikalna svojstva sladoleda s dodatkom kurkume i papra [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794467
A. Kovačić, "Utjecaj temperature skladištenja na fizikalna svojstva sladoleda s dodatkom kurkume i papra", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794467