Elektrokemijska karakterizacija čaja od mente na površini dijamantne elektrode dopirane borom
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:790056
Dukši, Jelena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods Engineering Chemistry
Dukši, J. (2024). Elektrokemijska karakterizacija čaja od mente na površini dijamantne elektrode dopirane borom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:790056
Dukši, Jelena. "Elektrokemijska karakterizacija čaja od mente na površini dijamantne elektrode dopirane borom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:790056
Dukši, Jelena. "Elektrokemijska karakterizacija čaja od mente na površini dijamantne elektrode dopirane borom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:790056
Dukši, J. (2024). 'Elektrokemijska karakterizacija čaja od mente na površini dijamantne elektrode dopirane borom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:790056
Dukši J. Elektrokemijska karakterizacija čaja od mente na površini dijamantne elektrode dopirane borom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:790056
J. Dukši, "Elektrokemijska karakterizacija čaja od mente na površini dijamantne elektrode dopirane borom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:790056