master's thesis
Elektrokemijska karakterizacija kafeina iz gaziranih bezalkoholnih napitaka primjenom pravokutnovalne voltametrije
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:987976

Pitinac, Ana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods

Cite this document

Pitinac, A. (2024). Elektrokemijska karakterizacija kafeina iz gaziranih bezalkoholnih napitaka primjenom pravokutnovalne voltametrije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987976

Pitinac, Ana. "Elektrokemijska karakterizacija kafeina iz gaziranih bezalkoholnih napitaka primjenom pravokutnovalne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987976

Pitinac, Ana. "Elektrokemijska karakterizacija kafeina iz gaziranih bezalkoholnih napitaka primjenom pravokutnovalne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987976

Pitinac, A. (2024). 'Elektrokemijska karakterizacija kafeina iz gaziranih bezalkoholnih napitaka primjenom pravokutnovalne voltametrije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 02 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987976

Pitinac A. Elektrokemijska karakterizacija kafeina iz gaziranih bezalkoholnih napitaka primjenom pravokutnovalne voltametrije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 October 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987976

A. Pitinac, "Elektrokemijska karakterizacija kafeina iz gaziranih bezalkoholnih napitaka primjenom pravokutnovalne voltametrije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987976