prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira
Embargo period 2026-12-31
master's thesis
Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:245421

Salopek, Ema
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation

Cite this document

Salopek, E. (2024). Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:245421

Salopek, Ema. "Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:245421

Salopek, Ema. "Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:245421

Salopek, E. (2024). 'Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:245421

Salopek E. Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:245421

E. Salopek, "Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:245421