prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira
Rad dostupan nakon 2026-12-31
diplomski rad
Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:245421

Salopek, Ema
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Salopek, E. (2024). Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:245421

Salopek, Ema. "Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:245421

Salopek, Ema. "Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:245421

Salopek, E. (2024). 'Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:245421

Salopek E. Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:245421

E. Salopek, "Optimiranje metode računalne analize slike za procjenu kvalitete kruha s dodatkom brašna od žira", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:245421