master's thesis
Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:011878

Smiljanić, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Smiljanić, M. (2024). Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878

Smiljanić, Marija. "Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878

Smiljanić, Marija. "Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878

Smiljanić, M. (2024). 'Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878

Smiljanić M. Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878

M. Smiljanić, "Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878