Antunović, K. (2024). Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom pogače konoplje (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877656
Antunović, Klaudija. "Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom pogače konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877656
Antunović, Klaudija. "Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom pogače konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877656
Antunović, K. (2024). 'Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom pogače konoplje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877656
Antunović K. Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom pogače konoplje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877656
K. Antunović, "Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom pogače konoplje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877656