Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom pogače konoplje
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:877656
Antunović, Klaudija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Antunović, K. (2024). Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom pogače konoplje (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877656
Antunović, Klaudija. "Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom pogače konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877656
Antunović, Klaudija. "Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom pogače konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877656
Antunović, K. (2024). 'Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom pogače konoplje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877656
Antunović K. Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom pogače konoplje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877656
K. Antunović, "Proizvodnja i karakterizacija piva proizvedenog s dodatkom pogače konoplje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877656