master's thesis
Izolacija, pročišćavanje i djelomična karakterizacija polifenol oksidaze iz jabuka
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. urn:nbn:hr:109:537991

Janković, Irena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology

Cite this document

Janković, I. (2014). Izolacija, pročišćavanje i djelomična karakterizacija polifenol oksidaze iz jabuka (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537991

Janković, Irena. "Izolacija, pročišćavanje i djelomična karakterizacija polifenol oksidaze iz jabuka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537991

Janković, Irena. "Izolacija, pročišćavanje i djelomična karakterizacija polifenol oksidaze iz jabuka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537991

Janković, I. (2014). 'Izolacija, pročišćavanje i djelomična karakterizacija polifenol oksidaze iz jabuka', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537991

Janković I. Izolacija, pročišćavanje i djelomična karakterizacija polifenol oksidaze iz jabuka [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537991

I. Janković, "Izolacija, pročišćavanje i djelomična karakterizacija polifenol oksidaze iz jabuka", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537991