master's thesis
Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. urn:nbn:hr:109:090675

Rendić, Ivica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Fruits and Vegetables Technology

Cite this document

Rendić, I. (2014). Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675

Rendić, Ivica. "Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675

Rendić, Ivica. "Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675

Rendić, I. (2014). 'Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675

Rendić I. Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2024 December 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675

I. Rendić, "Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675