Lendić, D. (2013). Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303
Lendić, Dražen. "Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303
Lendić, Dražen. "Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303
Lendić, D. (2013). 'Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303
Lendić D. Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303
D. Lendić, "Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303