master's thesis
Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. urn:nbn:hr:109:941293

Bušnja, Monika
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Bušnja, M. (2015). Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

Bušnja, Monika. "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

Bušnja, Monika. "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

Bušnja, M. (2015). 'Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

Bušnja M. Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

M. Bušnja, "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293