Bušnja, M. (2015). Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293
Bušnja, Monika. "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293
Bušnja, Monika. "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293
Bušnja, M. (2015). 'Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 02 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293
Bušnja M. Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293
M. Bušnja, "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293