Žigić, M. (2012). Uklanjanje organskih tvari iz podzemnih voda koagulacijom i flokulacijom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:628994
Žigić, Martina. "Uklanjanje organskih tvari iz podzemnih voda koagulacijom i flokulacijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:628994
Žigić, Martina. "Uklanjanje organskih tvari iz podzemnih voda koagulacijom i flokulacijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:628994
Žigić, M. (2012). 'Uklanjanje organskih tvari iz podzemnih voda koagulacijom i flokulacijom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:628994
Žigić M. Uklanjanje organskih tvari iz podzemnih voda koagulacijom i flokulacijom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 November 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:628994
M. Žigić, "Uklanjanje organskih tvari iz podzemnih voda koagulacijom i flokulacijom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:628994