prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. urn:nbn:hr:109:265031

Kovačević, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Kovačević, M. (2012). Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:265031

Kovačević, Marija. "Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:265031

Kovačević, Marija. "Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:265031

Kovačević, M. (2012). 'Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:265031

Kovačević M. Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:265031

M. Kovačević, "Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:265031