prikaz prve stranice dokumenta Promjena kemijskog sastava i fizikalno-kemijskih svojstava domaće slavonske kobasice tijekom tehnološkog postupka proizvodnje
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Promjena kemijskog sastava i fizikalno-kemijskih svojstava domaće slavonske kobasice tijekom tehnološkog postupka proizvodnje
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. urn:nbn:hr:109:338429

Šimunić, Monika
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Šimunić, M. (2010). Promjena kemijskog sastava i fizikalno-kemijskih svojstava domaće slavonske kobasice tijekom tehnološkog postupka proizvodnje (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:338429

Šimunić, Monika. "Promjena kemijskog sastava i fizikalno-kemijskih svojstava domaće slavonske kobasice tijekom tehnološkog postupka proizvodnje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:338429

Šimunić, Monika. "Promjena kemijskog sastava i fizikalno-kemijskih svojstava domaće slavonske kobasice tijekom tehnološkog postupka proizvodnje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:338429

Šimunić, M. (2010). 'Promjena kemijskog sastava i fizikalno-kemijskih svojstava domaće slavonske kobasice tijekom tehnološkog postupka proizvodnje', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:338429

Šimunić M. Promjena kemijskog sastava i fizikalno-kemijskih svojstava domaće slavonske kobasice tijekom tehnološkog postupka proizvodnje [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:338429

M. Šimunić, "Promjena kemijskog sastava i fizikalno-kemijskih svojstava domaće slavonske kobasice tijekom tehnološkog postupka proizvodnje", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:338429