Škrbić, E. (2011). Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180
Škrbić, Emil. "Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180
Škrbić, Emil. "Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180
Škrbić, E. (2011). 'Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180
Škrbić E. Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180
E. Škrbić, "Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180