Perak, S. (2009). Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558
Perak, Silvija. "Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558
Perak, Silvija. "Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558
Perak, S. (2009). 'Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558
Perak S. Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2025 January 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558
S. Perak, "Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558