Kanižaj, M. (2009). Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112195
Kanižaj, Marijana. "Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112195
Kanižaj, Marijana. "Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112195
Kanižaj, M. (2009). 'Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 11 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112195
Kanižaj M. Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2025 January 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112195
M. Kanižaj, "Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112195