Mihić, Đ. (2009). Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949
Mihić, Đurđica. "Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949
Mihić, Đurđica. "Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949
Mihić, Đ. (2009). 'Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949
Mihić Đ. Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949
Đ. Mihić, "Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949