prikaz prve stranice dokumenta Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. urn:nbn:hr:109:753949

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Mihić, Đ. (2009). Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

Mihić, Đurđica. "Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

Mihić, Đurđica. "Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

Mihić, Đ. (2009). 'Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

Mihić Đ. Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

Đ. Mihić, "Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949