Blažek, H. (2009). Kvaliteta pšeničnog kruha s dodatkom kiselog tijesta, mliječne kiseline i karboksimetilceluloze (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:260804
Blažek, Hrvoje. "Kvaliteta pšeničnog kruha s dodatkom kiselog tijesta, mliječne kiseline i karboksimetilceluloze." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:260804
Blažek, Hrvoje. "Kvaliteta pšeničnog kruha s dodatkom kiselog tijesta, mliječne kiseline i karboksimetilceluloze." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:260804
Blažek, H. (2009). 'Kvaliteta pšeničnog kruha s dodatkom kiselog tijesta, mliječne kiseline i karboksimetilceluloze', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:260804
Blažek H. Kvaliteta pšeničnog kruha s dodatkom kiselog tijesta, mliječne kiseline i karboksimetilceluloze [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2025 January 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:260804
H. Blažek, "Kvaliteta pšeničnog kruha s dodatkom kiselog tijesta, mliječne kiseline i karboksimetilceluloze", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:260804