Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Ćosić, A. (2009). Modeliranje i optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije ukupnih polifenola iz konvencionalno uzgojenog zrna soje (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319896
Ćosić, Anita. "Modeliranje i optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije ukupnih polifenola iz konvencionalno uzgojenog zrna soje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319896
Ćosić, Anita. "Modeliranje i optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije ukupnih polifenola iz konvencionalno uzgojenog zrna soje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319896
Ćosić, A. (2009). 'Modeliranje i optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije ukupnih polifenola iz konvencionalno uzgojenog zrna soje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319896
Ćosić A. Modeliranje i optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije ukupnih polifenola iz konvencionalno uzgojenog zrna soje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319896
A. Ćosić, "Modeliranje i optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije ukupnih polifenola iz konvencionalno uzgojenog zrna soje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319896