Hrastić, R. (2009). Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:600784
Hrastić, Romina. "Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:600784
Hrastić, Romina. "Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:600784
Hrastić, R. (2009). 'Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:600784
Hrastić R. Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:600784
R. Hrastić, "Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:600784