Stanković, I. (2009). Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119643
Stanković, Ivana. "Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119643
Stanković, Ivana. "Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119643
Stanković, I. (2009). 'Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119643
Stanković I. Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2025 January 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119643
I. Stanković, "Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119643