Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. urn:nbn:hr:109:409178
Marić, Martina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Fruits and Vegetables Technology
Marić, M. (2009). Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409178
Marić, Martina. "Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409178
Marić, Martina. "Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409178
Marić, M. (2009). 'Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409178
Marić M. Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409178
M. Marić, "Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409178