Mladenović, M. (2013). Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284478
Mladenović, Maja. "Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284478
Mladenović, Maja. "Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284478
Mladenović, M. (2013). 'Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284478
Mladenović M. Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284478
M. Mladenović, "Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284478