Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:284478
Mladenović, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Mladenović, M. (2013). Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284478
Mladenović, Maja. "Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284478
Mladenović, Maja. "Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284478
Mladenović, M. (2013). 'Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284478
Mladenović M. Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 15.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284478
M. Mladenović, "Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284478