prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. urn:nbn:hr:109:320921

Vučić, Ružica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Vučić, R. (2013). Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

Vučić, Ružica. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

Vučić, Ružica. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

Vučić, R. (2013). 'Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

Vučić R. Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 May 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

R. Vučić, "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921