Vučić, R. (2013). Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921
Vučić, Ružica. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921
Vučić, Ružica. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921
Vučić, R. (2013). 'Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921
Vučić R. Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921
R. Vučić, "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921