Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:320921
Vučić, Ružica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Vučić, R. (2013). Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921
Vučić, Ružica. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921
Vučić, Ružica. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921
Vučić, R. (2013). 'Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921
Vučić R. Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 03.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921
R. Vučić, "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921