Domazet, I. (2012). Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006996
Domazet, Ivan. "Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006996
Domazet, Ivan. "Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006996
Domazet, I. (2012). 'Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006996
Domazet I. Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006996
I. Domazet, "Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006996