Vračević, R. (2012). Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870
Vračević, Ružica. "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870
Vračević, Ružica. "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870
Vračević, R. (2012). 'Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 15 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870
Vračević R. Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 September 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870
R. Vračević, "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870