Bojanić, M. (2012). Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316
Bojanić, Maria. "Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316
Bojanić, Maria. "Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316
Bojanić, M. (2012). 'Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316
Bojanić M. Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 September 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316
M. Bojanić, "Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316