Pavoković, M. (2012). Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988
Pavoković, Mariana. "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988
Pavoković, Mariana. "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988
Pavoković, M. (2012). 'Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 15 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988
Pavoković M. Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 September 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988
M. Pavoković, "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988