prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković, Mariana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Pavoković, M. (2012). Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković, Mariana. "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković, Mariana. "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković, M. (2012). 'Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 02 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković M. Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

M. Pavoković, "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.