Labrović, I. (2011). Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286783
Labrović, Ivana. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286783
Labrović, Ivana. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286783
Labrović, I. (2011). 'Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286783
Labrović I. Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286783
I. Labrović, "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286783