Horvat, M. (2011). Utjecaj stupnja kontaminacije pšeničnog slada s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola tijekom proizvodnje piva (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:904145
Horvat, Martina. "Utjecaj stupnja kontaminacije pšeničnog slada s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola tijekom proizvodnje piva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:904145
Horvat, Martina. "Utjecaj stupnja kontaminacije pšeničnog slada s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola tijekom proizvodnje piva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:904145
Horvat, M. (2011). 'Utjecaj stupnja kontaminacije pšeničnog slada s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola tijekom proizvodnje piva', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 03 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:904145
Horvat M. Utjecaj stupnja kontaminacije pšeničnog slada s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola tijekom proizvodnje piva [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 November 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:904145
M. Horvat, "Utjecaj stupnja kontaminacije pšeničnog slada s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola tijekom proizvodnje piva", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:904145