prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj predobrade micelija plijesni Aspergillus flavus na učinkovitost ultrazvučne homogenizacije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj predobrade micelija plijesni Aspergillus flavus na učinkovitost ultrazvučne homogenizacije
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. urn:nbn:hr:109:349419

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology

Cite this document

Kovač, T. (2010). Utjecaj predobrade micelija plijesni Aspergillus flavus na učinkovitost ultrazvučne homogenizacije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:349419

Kovač, Tihomir. "Utjecaj predobrade micelija plijesni Aspergillus flavus na učinkovitost ultrazvučne homogenizacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:349419

Kovač, Tihomir. "Utjecaj predobrade micelija plijesni Aspergillus flavus na učinkovitost ultrazvučne homogenizacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:349419

Kovač, T. (2010). 'Utjecaj predobrade micelija plijesni Aspergillus flavus na učinkovitost ultrazvučne homogenizacije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 13 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:349419

Kovač T. Utjecaj predobrade micelija plijesni Aspergillus flavus na učinkovitost ultrazvučne homogenizacije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2025 March 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:349419

T. Kovač, "Utjecaj predobrade micelija plijesni Aspergillus flavus na učinkovitost ultrazvučne homogenizacije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:349419