Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Pavić, N. (2011). Optimiranje procesa ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2 (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:894905
Pavić, Nikolina. "Optimiranje procesa ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:894905
Pavić, Nikolina. "Optimiranje procesa ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:894905
Pavić, N. (2011). 'Optimiranje procesa ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:894905
Pavić N. Optimiranje procesa ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2 [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:894905
N. Pavić, "Optimiranje procesa ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:894905